Service op het gebied van forwarding

Onze service kenmerkt zich met name over het grote aantal jaren ervaring waarover wij beschikken bij het organiseren van transporten.

 

Vanaf laadadres tot losadres

Wij zijn in staat om transporten te verzorgen van laadadres tot losadres. Op een zeer efficiënte wijze worden transporten georganiseerd waarbij indien nodig ook de douane formaliteiten en de fiscale afhandeling worden geregeld.

 

Scherpe tarieven

Onze ervaring maakt het mogelijk om het transport tegen zeer bijzonder scherpe tarieven aan te bieden. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw transport? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of vul ons offerteformulier in.

 

Lokale agenten

Wij maken gebruik van een ruime groep van lokale agenten die op hun ervaring, tariefstelling en betrouwbaarheid worden geselecteerd. Hierdoor ontstaat een netwerk dat bestaat uit overzichtelijke ketens met duidelijke afspraken.

 

Inzicht locatie en status transport

Wij maken gebruik van moderne informatiesystemen waardoor de locatie en/of status van uw transport in de meeste gevallen direct op te vragen is. Bij zeevracht kunt u bijvoorbeeld inloggen op onze eigen portal via deze website.

 

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten? Of heeft u vragen ten aanzien van uw transport? Neem contact met ons op voor een duidelijke uitleg of voor een vrijblijvende prijsopave.

 

Bel met telefoonnummer +31 (0) 416 - 412010 of stuur een
e-mail naar ronhes@khforwarding.nl. Wij staan u graag te woord.

 

U kunt ook gebruik maken van ons offerteformulier.

Verschillende mogelijkheden van transport

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden vindt u hier.

Zeevracht

Voor zowel import als export verzorgen wij het transport van laadadres tot losadres. Er is aanbod van meerdere rederijen zodat er veel keuze is in bijvoorbeeld tarieven.

 

LEES VERDER

Luchtvracht

Wij verzorgen het vervoer van goederen van laadadres tot losadres waarbij er gebruik wordt gemaakt van betrouwbare lokale agenten.

 

LEES VERDER

Wegtransport

Wij verzorgen het vervoer van goederen van laadadres tot losadres. Er zijn verschillende mogelijkheden voor gecondi-tioneerd transport.

 

LEES VERDER

Spoortransport

International spoortransport van Full Container Loads (FCL) vanuit China naar West-Europa. Goedkoper dan luchtvracht en sneller dan zeevracht.

 

LEES VERDER