Over ons

K&H Forwarding B.V. is een partnership die opgesteld is tussen Hes Logistics B.V. en Kivits Drunen B.V. om hun nationale en internationale activiteiten te bundelen.

 

Groeikansen

Deze bundeling van krachten biedt beide bedrijven veel groeikansen. Zo kan Hes Logistics met de aanvullende activiteiten van Kivits Drunen op het gebied van (koel)transport, (koel)distributie, (koel)opslag en logistiek verder zijn marktpositie als internationale logistieke dienstverlener verstevigen. Bovendien kan Kivits Drunen optimaal gebruik maken van het wereldwijde logistieke netwerk en de specialistische lucht- en zeevrachtervaring van Hes Logistics.

 

Voordelen

Ook voor u als opdrachtgever levert het nieuwe samenwerkingsverband onder K&H Forwarding voordelen op. Niet alleen kunt u voor meer logistieke diensten bij ons tercht, ook is de continuïteit van uw opdracht met twee samenwerkende bedrijven beter gewaarborgd.

 

Kortom, K&H Forwarding biedt u de meest optimale logistieke oplossingen voor uw bedrijf, samen met het maatwerk, de service, efficiëntie en innovatie die u wellicht vanuit het verleden al van Hes Logistics en Kivits Drunen gewend was.

 

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u vragen, of wenst u vrijblijvend onze transporttarieven over uw huidige importstromen en aanvullende informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Welke zaken zijn essentiëel bij het transport?

Een aantal belangrijke kenmerken die bij een transport van belang is, wordt op deze website belicht. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht.

Incoterms

Incoterms regels (International Commercial Terms) zijn een internationale standaard over de rechten en plichten van de koper en verkoper bij transport van goederen.

 

LEES VERDER

Containergrootte

In de transportwereld wordt er gebruikt gemaakt van een aantal verschillende soorten containers. Een uitgebreid overzicht vindt u op onze website.

 

LEES VERDER

Palletgrootte

Net zoals bij containers zijn er verschillende soorten pallets. Deze soorten verschillen qua afmetingen van elkaar. Een overzicht van de soorten vindt u op deze website.

 

LEES VERDER